Bryter tystnaden - Ken Ring

[Har lagt upp den förut på bloggen men nu kommer den här på lyrics bara för att den verkligen säger något ^^, 
i introt pratar Ken med sin dotter i telefon, jag kan ha stavat namnen fel också ^^ 
*  = Ken   - = Rebecca  ^ = Rebeccas mamma]


'Den här låten är tillägnad Celene Netter och Anette Andersen.
*Älskling? -mm? *men då hämtar jag dig på söndag då okej? -okej *säg till mamma att jag hämtar dig på söndag ^han får hämta dig nästa vecka -va? va saru pappa? *säg till mamma att jag hämtar dig nu på söndag - han hämtar mig nästa söndag  ^nu på söndag? nej de går inte nu på söndag  -nästa söndag  ^vilket datum? *nej inte nästa söndag, nu på söndag  -nu på söndag  ^de går inte  -det går inte pappa i veckan för du hämta mig *okej ja älskar dig gumman -mm *jag älskar dig jätte mycket  -mm  *okej?  -pusspuss hejdå

Två månader har gått sen jag såg min lilla dotter på centralen ganska kort. Tänker tillbaka på dagen då hon föddes, kan inte beskriva med ord hur det kändes. Det var då som jag gjorde mitt misstag, önskar idag att jag då visste svensk lag, skrev över vårdnaden till bruden enligt lagen, bara för att hon skulle få extra cash av staten.
Första två åren fanns jag inte där, jag var pappa på deltid och resten var misär, men jag älskade min dotter mer än nåt här på gatan, jag tog mig i kragen och kom sakta tillbaka. Jag bad dig om ursäkt jag bad om din förlåtelse, kan inte fatta att det här var tre år sen, vill leka med min dotter men nu ringer telefonen,
*ja hallå? ^ja ringer polisen nu om inte du lämnar henne Ken. 

Yo, ja bryter nu tystnaden så alla kan få veta, det jag gjort finns ingenting jag kan förneka, men jag straffas än idag så jag bryter nu tystnaden om mamman till mitt barn. Du sårar vårt barn, jag fäller tårar varje dag, får inte ens veta hur min dotter mår idag och om allt blir detsamma, om saker inte ändrar sig jag svär på min mamma Rebecca pappa älskar dig.

Från barnvakt till barnvakt varedna jävla helg ba för mamma hon är lack och pappa valt en annan tjej.  Nu äre nåt som ingen sexåring fattar, det enda hon vill är ba få vara med sin pappa, va fan ska jag göra, va fan ska ja ta mig till, om jag hämtar min dotter så åker jag ju in, de säger egenmäktighet med barn, vad fan är de, ba en lag som gör att pappor inte kan få vara med. Vill bara se henne nu innan smärtan blir för stor, snart skiter jag i lagen jag vet ju var hon bor. Hon ligger dör och sover så sött i sin säng, utanför står pappa det är blött och det är regn. ^Du lämnar henne nu Ken -dina ord och dina hot, är nog det enda du har kvar, -pappa jag älskar dig, -det är det enda som betyder nåt, min lilla älskling jag finns kvar.

Yo, ja bryter nu tystnaden så alla kan få veta, det jag gjort finns ingenting jag kan förneka, men jag straffas än idag så jag bryter nu tystnaden om mamman till mittt barn. Du sårar vårt barn, jag fäller tårar varje dag, får inte ens vet hur min dotter mår idag och om allt blir detsamma, om saker inte ändrar sig, jag svär på min mamma Rebecca pappa älskar dig.

Nya bråk varje dag, jag är så less på din röst, ^lämna mitt barn nu Ken, jag ringer polisen -okej om du tror att det är bäst. Vår dotter mår dåligt på grund av din behandling, kontakta advokat skulle bara va en chansing. För skit som jag gjort, så har jag stämplats, även om vartenda barn förtjänar två föräldrar.  Så slår jag med pennan och skriver ner min sannign även om jag torskar på en rättegångsförhandling. Har aldrig vart en dålig pappa, fråga Camilla, fråga Anette, fråga min syrra. Jag älska henne högt, hon räddade mitt liv, min dotter är mitt allt för varje dag som går förbi så blir ajg mer och mer hjälplös, jag dör inombords. Hur fan kan man göra så mot sitt eget blod? Rebecca, jag ger aldrig upp att älska, hoppet kommer aldrig dö jag slutar aldrig längta.

Yo, ja bryter nu tystnaden så alla kan få veta, det jag gjort finns ingenting jag kan förneka, men jag straffas än idag så jag bryter nu tystnaden om mamman till mittt barn. Du sårar vårt barn, jag fäller tårar varje dag, får inte ens vet hur min dotter mår idag och om allt blir detsamma, om saker inte ändrar sig, jag svär på min mamma Rebecca pappa älskar dig.
-Pappa jag älskar dig, (babbel babbel babbbel) -Pappa jag älskar sig älskar dig, älskar dig..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0